Bed and Breakfast Maassluis

Contact

Reserveringen kunt u plaatsen via
https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/maassluis

Toegangelijkheid: Room with a view ligt op de eerste etage en is bereikbaar via een ruime trap met 18 treden. De topfloor ligt één verdieping hoger, deze open trap heeft 16 treden.

Adres: Santplaet 192 3144 DT Maassluis

E-mailadres: info@bbdewaterweg.nl

Telefoon: +31 6 153 79 225

Auto: Neem afslag 7 van de A20 en ga richting havens 800-880. Rijd 'Laan 1940-1945' uit, via een bocht naar rechts komt u op de 'Industieweg'. Aan het einde van de Industrieweg gaat u linksaf het tunneltje in, 'Noord Nieuwelandse Poort'. Deze weg gaat over in de 'Vuurbaak'. Aan het einde van de Vuurbaak gaat u rechtsaf en na 60 meter ziet u 'B&B de waterweg' aan uw rechterhand, het op 2 na laatste huis.. In uw navigatiesysteem kunt u het best "Vuurbaak, 3144 DP, Maassluis" invoeren, aan het einde van de Vuurbaak slaat u rechtsaf, en vind u de B&B na 60 meter aan uw rechterhand, het op 2 na laatste huis.

Openbaar Vervoer: In verband met het aanpassen van de metro lijn tussen Schiedam Centrum en Hoek van Holland rijden er tijdelijk geen metro's. Binnen 10 minuten lopen bent u op metrostation Maassluis West, hiervandaan vertrekken er wel zeer regelmatig streekbussen en het vervangend vervoer zolang de metro nog niet rijdt.

https://www.ret.nl/home/reizen/metro
https://9292.nl/maassluis/bushalte-station-west

Om uw reisdag gemakkelijk te maken haal ik u bij aankomst graag op bij station Schiedam centrum. Zo hoeft u niet de bus in en uit met uw bagage. In overleg zou ik u ook op een andere locatie op kunnen halen.

Vragen? Neem contact op

Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Contact

AdresSantplaet 192
3144 DT Maassluis